Tabără – Gura Humorului

În perioada 8-14 iulie, elevi ai școlii noastre au petrecut câteva zile de vacanță în tabăra „Misterele Bucovinei „- Gura Humorului. Promovând dragostea pentru natură și sănătatea prin mișcare, prietenia și spiritul de echipă, organizatorii taberei au propus copiilor activități diverse: înviorare pe ritmuri muzicale ( pentru ca ziua să înceapă cu bună dispoziție); jocuri de teambuilding și de competiție; ateliere de acordare de prim- ajutor, tipuri de noduri, orientare cu busola; tras cu pușcă, pistol, arc și praștie; cățărare pe panou și tiroliană; copiii au construit adăposturi în pădure, învățând tehnici de supraviețuire. 
Serile au însemnat provocări artistice pentru mici talente: discotecă și karaoke, dar și teatru de umbre (cu mici scenete create de copii) și creații prezentate în seara cu tema „Humor are talent „. 
Cum moștenirea culturală a zonei Bucovinei este uriașă, copiii au vizitat mănăstirile Humor și Voroneț, Cetatea de Scaun a Sucevei și Muzeul Satului Bucovinean.
Focul de tabără și festivitatea de premiere a participanților la toate aceste aventuri au încheiat o săptămână minunată!
Mulțumiri A.T.G.R. & OldLine!
Și mulțumim părinților pentru implicare- financiară și nu numai!
Vacanță plăcută în continuare tuturor!

Tabara Gura Humorului, iulie 2018

Publicată de Scoala Gimnaziala "Sfantul Grigorie Teologul" Galati pe Duminică, 15 iulie 2018